Cartier ure – top 5 Cartier ur modeller

Cartier er den berømte smykker firma, der blev startet i 1847 af Louis-Francois Cartier. Lommeure var ur valg for mange i denne tidlige periode af Cartier. Cartier produceret højkvalitets mekanisk lommeure i mange år. Det var ikke før 1904, da Louis Cartier (barnebarn af grundlæggeren) designet de første herrearmbåndsur. Dette armbåndsur var meget lig de ure, der er slidte i dag.

Cartier-Cadran-Love-Tourbillion-Watch

I løbet af de mellemliggende årtier har Cartier produceret mange meget elsket og af høj kvalitet ure. Fem af de mest populære Cartier ur modeller er Santos, Roadster, Tank, Pasha, og Ballon Bleu.

Den Cartier Santos ur er uret model, der først blev produceret af Cartier i 1904. Uret er designet til den brasilianske aviator Alberto Santos-Dumont. Santos-Dumont havde problemer med at håndtere et lommeur, mens i flyvningen. Louis Cartier produceret en flad armbåndsur med en firkantet bezel. Uret var et hit med Santos-Dumont, og har fortsat med at være et populært ur op til nutiden.

Den Cartier Roadster ur blev introduceret i 2001. Udformningen af Roadster er inspireret af den automotive verden. Dette er en sporty ur, der udviser fornemmelsen af kraft og ydeevne. Den Roadster har en tonneau (aflang tønde) formet ansigt med en krone, der ligner en turbine.

Den Cartier Tank blev bragt til markedet i 1917. Tank har et elegant look skabt ved at integrere den rektangulære urkasse med ur armbånd. Uret er udstyret med glatte kanter og afrundede hjørner. Den Cartier Tank ur har været populært med top berømtheder i årtier på grund af sin moderne og moderigtigt look. Det er fortsat en af de øverste Cartier ure i dag.

Den Cartier Pasha blev oprindeligt designet og produceret i 1933. Uret blev oprettet for Pasha af Marrakech, der anmodede om, at et ur skal produceres, der var egnet til svømning. På grund af denne anmodning Pasha var en af de første vandfaste ure nogensinde er produceret. Selv om det først blev produceret årtier siden, den Pasha bevarer et rent design og et moderne look med en smuk runde ur ansigt, der er populære i dag.

Den Cartier Ballon Bleu ur model blev indført i 2007. Dette fantastiske Uret har en rund urskiven, præget med en blå safir cabochon på kronen af nogle modeller. De blå sværd-formede ur hænder og romertal fremhæve dette sofistikerede ur. En af de mest slående modeller er Cartier Ballon Bleu Flying Tourbillon der er designet, så uret bevægelse vil imødegå virkningerne af tyngdekraften.

Cartier ure har været meget ønskeligt ure i årtier. Den smukke design, materialer af høj kvalitet og håndværk af hver Cartier ur gør Cartier Santos, Roadster, Tank, Pasha og Ballon Bleu ure meget efterspurgt i dag så godt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *