Designer håndtasker – hvor meget skal du betale for en?

Designer håndtasker er tilgængelige i en lang række priser. Fra et par hundrede dollars op til flere tusinde, der faktisk ingen grænse for hvor meget der kan bruges på en luksus håndtaske. Hvordan afgør, hvor meget du skal bruge på en designer håndtaske? En luksus læder taske kan koste $ 10.000 eller mere. Men, behøver du ikke at bruge det enorme et beløb for at få en designer taske, du elsker.

Designer-Handbag-13

Hold følgende faktorer i tankerne, mens beslutte, hvor meget at bruge på posen:

Budget

Dit budget er den første ting du bør overveje samtidig med at købe en håndtaske. Ja, luksus håndtasker er store, men det betyder ikke, at du overskrider kreditmaksimum på alle dine kreditkort, eller at du bruger alle dine besparelser. Det er godt, hvis du har gemt i nogen tid. Balance ud af dine umiddelbare behov imod hvad du har gemt, og gøre en klog beslutning.

Usage

Hvilken slags brug vil du sætte posen igennem? Er det en taske, der er til daglig brug, eller er det en du vil fiske kun til fester? At bruge et astronomisk beløb på en taske, som du ikke vil bruge, er ikke en økonomisk klog beslutning.

Trends

Har du lyst til en pose, der er lys gul eller hot pink? Disse prangende farver er populære at tiltrække impulskøb. Alt, du for nylig har taget en fancy til, men det er ikke din normale stil erklæring, ikke impuls-købe dette produkt. Dette gælder ikke kun for håndtasker, men de fleste andre dyre produkter. Hvis du kan lide noget, der er meget forskellig fra din sædvanlige stil erklæring, eller noget, der ville skille sig ud for meget i en menneskemængde, købe noget lignende til en billigere pris først. For eksempel, hvis du kan lide en neon gul pose, købe en neon gul ikke-designer taske og bruge det i nogen tid. Hvis du føler dig tryg ved det og opdage, at din kærlighed til design eller farve ikke var en engangs-fad eller en midlertidig fase, gå videre og købe designeren stykke; ellers holde sig til klassikere.

Hvis du holder disse pejlemærker i tankerne, bør det være let at beslutte, hvor meget at betale for en veltalende håndtaske. Du kan nemt finde en god designer taske til $ 700. Men hvis du ønsker at købe noget virkelig udsøgt og unik, kan det være nødvendigt at udskyde den umiddelbare køb planen. Den nye plan ville være at spare flere tusinde dollars til at købe din drøm taske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *