Makeup tips til travle kvinder

Mine venner og jeg ofte kommentere det faktum, at der er ikke sådan noget som en ni-til-fem arbejdsdag mere. Standarden otte timer arbejdsdag gik ud af stil med blå øjenskygge og stort hår.

Så hvordan kan vi finde tid til at opretholde en professionel makeup udseende, mens der ikke står for længe foran spejlet i badeværelset hver morgen?

Uanset om du er en mor, en professionel arbejder kvinde eller bare nogen, der er på udkig efter en hurtig rountine om morgenen, så læs videre. Jeg håber, at dette simpelt program teknik vil få dig igennem dagen frisk og smuk.

ice-cubes_1451470796

Det første tip jeg kan tilbyde, er at have et sæt grundlæggende makeup produkter (ligesom du har din basisgarderobe elementer), der er din “gå til” elementer. Disse bør omfatte:

– En nem at anvende fundament (såsom et mineralsk pulver foundation)
– Øjenbryn blyant
– En mid-tone øjenskygge (ikke for mørk eller for lys)
– Sort mascara
– blush
– Neutral lipgloss eller læbestift

Må ikke gå overbord; du ønsker at se professionelt, ikke som du vil en natklub.

Ansøgning Teknikker

Mineral pulver fundament er meget let at anvende, og også meget hurtig. Ved hjælp af en stump pensel (specielt designet til dette pulver foundation), gælder fundamentet i en cirkulær bevægelse starter ved panden og arbejde ned dine kinder og næse til din hage. Tag fundamentet under din kæbe linje blanding godt. Må ikke anvendes dit fundament for lavt på halsen. Hvis du bemærker en forskel i farve mellem dit ansigt og hals, bruger du den forkerte fundament.

Hvis dine øjne er vinduerne til din sjæl, dine øjenbryn er rammen. Altid sikre, at de er pænt formet og trimmet. Tilbring tid og kræfter her, og det vil helt sikkert betale sig.

Dernæst tager din mid-tone øjenskygge og anvende det på tværs af hele øjenlåget. Blend godt at der ikke er nogen barske linjer. Eller, hvis du foretrækker, at bruge skyggen som en eyeliner; det vil være meget blødere end sine blyant eller gel modstykker, men stadig give stor definition.

Påfør blush på dine kindben ved hjælp af små streger eller cirkler. Dæk hele kindbenet område, ikke kun æbler.

Påfør et strejf af læbestift eller gloss, og du er ude af døren klar til noget.

Hele rutine bør kun tage fem minutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *